Å lede en bedrift kan by på utfordringer.

Skal du kjøpe eller selge et aksjeselskap eller en næringseiendom?

Skulle du ha utarbeidet nye kontrakter i selskapet ditt, eller gjennomført en due diligence? Kanskje du ønsker bistand i forbindelse med styrearbeid? Våre medarbeidere sitter på kompetansen til å gå veien med deg.

Vi bistår næringsdrivende i ulike problemstillinger innen blant annet eiendomsutvikling, selskapsutvikling, drift og forvaltning av eiendom, kjøp og salg av næringseiendom, due diligenceprosesser i forbindelse med næringseiendom og større oppkjøp. 

Dette innebærer blant annet strukturering og planlegging av ulike transaksjonsmodeller for oppkjøp og salg av eiendom, særlig med tanke på sentrale vilkår som hensiktsmessig eierstruktur, oppkjøpstidspunkt, pris og skattemessige konsekvenser.

Vi bistår med mer enn bare jus. Eksempler på bistand kan være hjelp med styrearbeid, restrukturering og opprydning, eller strategisk rådgivning i forbindelse med selskapsutvikling eller spesifikke kjøps- og salgsprosesser. 

Ved at vi er et tverrfaglig miljø bestående av mennesker med kompetanse innenfor jus, økonomi, personal, har vi også muligheten til å sette sammen et tilpasset team for den spesifikke rådgivningen du som kunde har behov for. 

Ofte er problemstillinger sammensatte, og krever helhetlige vurderinger.

Erling Bentzen

Advokat & Partner